Mitt beste frokosttips!

Frokost er det viktigste måltidet for meg, men jeg ønsker at det skal være effektivt samtidig som jeg får i meg nok energi til å kickstarte dagen. Tidligere stekte vi alltid rundstykker og dekte på med pålegg til frokost. Dette tok lang tid og endte ofte med at vi kastet mye pålegg, men i sommer tipset tanten min meg om en frokost som vi har sværget til siden:

Biola, firkort, nøtter og banan – Smaker godt og du vet alltid hva du skal handle, og jeg har ikke måtte kaste noe mat siden jeg begynte med dette.

Forrige uke testet vi Biola med grønnsaker, den var knæsj rosa men smakte utrolig godt!:

IMG_9329IMG_8943

Kombinasjonen er også perfekt på ferie, da bytter jeg bare ut Biola med gresk yoghurt.

I helgene synes jeg man kan unne seg litt lengre frokoster, for meg blir det ikke helg uten croissant og jordbær til frokost:

IMG_9341

Blogglistenhits

Write a comment

Your email address will not be published.